La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

4/SET/2018

Comença un nou curs

Aquest passat dilluns es va presentar el nou curs escolar 2018/2019, amb la intervenció musical del conjunt de professors i l´acte d´entrega dels guardons a la Qualitat musical ampostina Torres-Soriano


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > Comença un nou curs


Aquest passat dilluns 2 de setembre, l’auditori de la societat va acollir la presentació del nou curs escolar 2018/2019. L’acte va estar conduït per la professora de trompa i cant coral Núria Ferré, qui va presentar a la resta de docents que formen el claustre de l’escola.

Tot seguit, la cançó Boig per tu, del grup català Sau, que Lionel Beltrán va arranjar per a l’ocasió, va ser la primera de les peces interpretada pel conjunt format pels professors, sota la direcció del director de l’escola, Jacint Gisbert.

Núria Ferré va anar desgranant les activitats que l’escola organitzarà al llarg del curs, així com altres dades d’interès per als alumnes i pares i mares: les festes locals i de lliure disposició, els horaris dels conjunts instrumentals, etc.

Com ja és tradicional des de fa uns anys, durant l’acte de presentació del nou curs es fa entrega dels guardons a la Qualitat Musical Ampostina Torres-Soriano del darrer curs, que en aquesta ocasió van rebre els alumnes Martina Tolós Campàs i Aleix Torres Salvadó (accèssit). Francesc Torres i Marina Soriano, acompanyats de l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, la regidora d’Ensenyament, Inés Martí i la presidenta de la Unió Filharmònica, Núria Gómez, van entregar personalment les distincions als dos alumnes, que a més del diploma, estan dotades econòmicament amb 300 € i 200 € (accèssit).

Paraules d’amor, de Joan Manuel Serrat, Que tinguem sort, de Lluís Llach i Qualsevol nit pot sortir el sol, de Jaume Sisa van la resta de cançons interpretades al llarg de l’acte pel conjunt de professors, amb les veus de Llum Sánchez i Núria Ferré.

Avui dimarts comencen ja les classes, així que des de l’Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta us desitgem un feliç i profitós curs escolar.


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > Comença un nou curs


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > Comença un nou curs





T´agrada cantar?