La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

10/SET/2020

Benvinguts a l’Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta

Us donem al benvinguda al curs 2020/2021 i us expliquem les mesures preventives, de protecció i organitzatives contra la Covid-19



Comencem un nou curs, un curs diferent, però ho fem amb la mateixa il·lusió, amb les mateixes ganes d´ensenyar i d´aprendre, de fer amics, de fer escola i de fer Fila.

Després d´uns mesos confinats i un acabament de curs atípic, tornem a l´escola i ho fem aplicant tot un seguit de mesures preventives, de protecció i organitzatives davant la Covid-19, aquest virus que ha trastocat el nostre dia a dia. Serem molt curosos en l´aplicació d´aquestes mesures, com també ho sereu els alumnes i les famílies per fer, entre tots, una escola segura.

Davant la recomanació d´evitar les reunions presencials, vam suspendre la presentació del curs a l´auditori, i l´hem substituït per un vídeo on l´equip directiu de l´escola us explica com hem organitzat el desenvolupament de les classes i dels conjunts instrumentals, així com les novetats que hem preparat per al curs 2020/2021.

Un díptic (que podeu descarregar en aquesta pàgina) recull de forma visual les principals mesures d´higiene i seguretat, com són l´ús obligatori de la mascareta i el rentat de mans, la presa de la temperatura, les entrades i sortides al centre esglaonades, no compartir instruments i material, entre altres. També us podeu descarregar un pdf on està trobareu detallat el pla organitzatiu del centre.

Davant de qualsevol dubte podeu contactar amb la direcció de l´escola, per telèfon o de forma telemàtica. Recordeu que s´han d´evitar les reunions presencials. Us anirem informant de qualsevol canvi o novetat a través del Class Dojo.

Als professors i a tot el personal del centre, els hi hem d´agrair el seu treball, implicació i fort compromís demostrat amb l´escola. Durant els mesos de confinament, en uns moments de dificultats i incerteses, han estat al costat dels seus alumnes i les famílies, continuant amb la seua formació musical i donant-los-hi un acompanyament emocional.

Gràcies un any més a la família Torres-Soriano. Donat que el curs 2019/2020 no es va poder finalitzar de la manera habitual, l´import de la beca s´ha destinat a l´adquisició de material de prevenció, com les mampares de protecció instal·lades a les aules.

I gràcies a vosaltres, alumnes i famílies, per confiar un any més en la nostra escola, en la nostra manera d’ensenyar, de fer associacionisme, de fer música i de fer cultura.


Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta


Protocol de mesures preventives, de protecció i organitzatives contra la Covid-19 (descarregar pdf)


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > Benvinguts a l’Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta






T´agrada cantar?