La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

8/OCT/2010

TEATRE: «Si avui és diumenge, demà és dijous».

Com cada any, el 10 d´octubre es celebra el Dia Mundial de la Salut Mental, dedicat a sensibilitzar a la comunitat sobre aquest àmbit de la salut: promovent debats oberts sobre la malaltia mental, els serveis de la salut i els mètodes de prevenció, a la vegada que millorar la qualitat de defensar els drets de més de 450 milions de persones que viuen al món amb una malaltia mental. 08OCT2010


És per això que la Fundació Pere Mata ha organitzat un seguit d´actes per celebrar aquest esdeveniment amb xerrades, tallers, obres de teatre, etc. Un d’aquests actes és la representació de l´obra de teatre “Si avui és diumenge demà és dijous” que tindrà lloc a l’auditori de la Fila el dissabte 9 d’octubre a les 22 h i el diumenge 10 d’octubre a les 19 h.


L’obra parla de l’Alba i el Leo. Del seu gran amor. De com es coneixen i s’enamoren. I com en plena aventura fantàstica pels racons d’una parella poc o molt convencional, un nou personatge, totalment inexperta entra en acció, i els canvia la vida de manera radical: l’esquizofrènia.  


ENTRADA GRATUITA. Les entrades s’han de passar a recollir per: Oqio Lounch, Petit Cafè, Cafeteria Trattoria i Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre.



T´agrada cantar?