La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

6/MAI/2011

PROGRAMA DE LA III FESTA DEL MERCAT A LA PLAÇA

Consulta el programa d´activitats de la tercera edició de la Festa al Mercat i sobretot, participa.

Per tercer any consecutiu, la Fila tornarà a estar present a la Festa al Mercat a la Plaça amb la parada-taverna al Carrer Major (al mateix lloc on estava la primera seu de la Fila). Enguany, gràcies al treball de l´Antonio Toledo, estrenem un nou decorat. Aquesta  parada esdevé un punt de trobada de tots els socis, músics, cantaires, alumnes i simpatitzants de la nostra Societat que visiten i participen de la Festa, a la vegada que es converteix en un aparador des d’on promocionar la Unió Filharmònica a totes aquelles persones vingudes de fora de la nostra ciutat. CONSULTA EL PROGRAMA .


Des de fa mesos, les diferents seccions (banda, coral i escola), amb els seus directors i components, estan preparant amb il·lusió les moltes activitats que es faran durant el cap de setmana. Ara només ens fa falta la vostra participació i suport, assistint a tots els actes, per a que junts puguim gaudir del resultat del treball i esforç de tanta gent de la Fila.

Dissabte
 
A les 10.00 h:  Diana-passacarrers pels carrers i places del nucli antic a càrrec dels músics de la Unió Filharmònica.

A les 11.30 h:  Sortida de la Fila de la Coral Aquae i dels músics en direcció a la plaça de l´Ajuntament.  

A les 12.15 h
: Toc d´inici de la Festa, amb el grup de dolçainers i tabaleters Sanfaina. A continuació, el cor La Lira Ampostina i la coral Aquae de la Fila canten l´himne "Oh! Amposta", de Joan Suñé (1919), acompanyades per la Banda de Música La Unió Filharmònica, dirigits per Carles Royo.

A les 20.00 h:  Passacarrers pels carrers de la Festa del Mercat, a càrrec de la Banda de Música La Unió Filharmònica, acompanyant la Coral Aquae de La Fila fins al Poadó.

A les 20.30 h
: Interpretació d´"El flautista del riu", adaptació de la cantata "El flautista d´Hamelin" a l´Amposta de primers de segle XX, a càrrec de la Coral Aquae de La Fila i les aules de cant coral i sensibilització musical de l’Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta, acompanyats per música en directe, dirigits per Núria Ferré. Lloc: Plaça del Poadó.

A les 22.00 h: Lo Ball de Festa Major, amb l´actuació de la banda La Unió Filharmònica, dirigida per Carles Royo, i dels alumnes del taller de balls de principis del segle XX inclòs al programa "Tallers per a la Festa", realitzat per l´escola de ball Quick Dance. Lloc: Pl. de l´Aube.

Diumenge

A les 11.00 h: Escenificació de contes del llibre "Els encàrrecs de Miquelet", de Jesús Serrano, a l´entorn de l´Amposta de primers de segle XX, a càrrec de l´actor Jordi Brunet. Lloc: Parada de la Unió Filharmònica, al carrer Major. Les escenificacions es repetiran a les 12 h i les 13 h.

Dissabte i diumenge de les 10 del matí a les 10 de la nit:
Parada-taverna al carrer Major, on estava la primera seu de la Fila.

Tant el dissabte com el diumenge, a la parada de la Fila i en diferents moments del dia, professors i alumnes de la nostra Escola de Música escenificaran les primeres classes de solfeig.



T´agrada cantar?