La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

12/MAR/2011

4ART. CONCERT BENÈFIC LA FILA AMB... ADC DIABÈTICS DEL MONTSIÀ

L´any 2008, des de la banda de música de la Unió Filharmònica d´Amposta va sorgir la iniciativa d´organitzar un concert benèfic amb la voluntat d´ajudar i donar a conèixer les entitats que realitzen tasques de caràcter social a la capital del Montsià.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > 4ART. CONCERT BENÈFIC LA FILA AMB... ADC DIABÈTICS DEL MONTSIÀL´any 2008, des de la banda de música de la Unió Filharmònica d´Amposta va sorgir la iniciativa d´organitzar un concert benèfic amb la voluntat d´ajudar i donar a conèixer les entitats que realitzen tasques de caràcter social a la capital del Montsià. Aquesta proposta, que ha anat consolidant-se dins a la programació de la Fila i que es va donar a conèixer com LA FILA AMB... ha arribat aquest any a la seva 4a. edició, destinant-lo en aquesta ocasió a l´Associació de Diabètics de Catalunya, Delegació Amposta-Montsià.

Tothom ha sentit a parlar de l´Associació de Diabètics i segurament es coneixen algunes de les accions que realitza, però el públic assistent al concert va tenir l´oportunitat de conèixer mitjançant les paraules del seu president, Miguel Gómez, el treball que aquesta associació duu a terme per donar una millor qualitat de vida a qui pateix aquesta malaltia, així com el reconeixement a totes les persones que de forma voluntària col·laboren amb aquesta entitat.

La pluja que tot el dia va estar caient, no va ser suficient per restar-li protagonisme a un acte que a través de la música pretén donar rellevància a aquestes associacions i entitats locals i que dia a dia realitzen aquestes tasques de suport i solidaritat. I així es va constatar pel nombrós públic que va assistir al concert i que va participar d´aquesta mostra de col·laboració de la Banda de Música de la Unió Filharmònica d´Amposta a favor de l´Associació de Diabètics del Montsià.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > 4ART. CONCERT BENÈFIC LA FILA AMB... ADC DIABÈTICS DEL MONTSIÀEl concert, a càrrec de la Banda de Música de la Unió Filharmònica, va estar dividit en dues parts i el va encetar un pasdoble, seguit d´un repertori variat format per marxes, sardanes i sarsuela. Abans de començar la segona part del concert, l´Associació de Diabètics del Montsià va obsequiar al públic assistent amb un sorteig de regals agraint d´aquesta manera la seva assistència i el seu suport, així com l´entrega d´una placa a la presidenta de la Unió Filharmònica d´Amposta, Núria Gómez, com a record del seu pas per aquest cicle de concerts i com a reconeixement de la tasca duta a favor d´aquestes associacions i entitats benèfiques.

En un breu parlament l´alcalde d´Amposta, Manel Ferré, va agrair la presència al concert dels representants de moltes entitats ampostines i la tasca que realitzen de suport a moltes persones i famílies i va destacar-ne la força del teixit associatiu ampostí, encoratjant-lo a continuar en aquesta línia. Finalment va felicitar a la Unió Filharmònica per aquesta iniciativa solidària. Un cop acabada la interpretació de la Banda de Música, el seu director, Carles Royo, va entregar al president de l´Associació de Diabètics del Montsià, Miguel Gómez, un xec amb l´import de les aportacions que des de l´inici del concert i durant la mitja part va poder fer el públic assistent.

Més imatges:

4art. Concert benèfic LA FILA AMB... ADC Diabètics del Montsià


T´agrada cantar?