La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

12/JUN/2011

MISSA DE LA CORONACIÓ CANÒNICA DE LA MARE DE DÉU DE L´ALDEA

El passat 12 de juny, a l´ermita de l´Aldea va tenir lloc l´acte de coronació canònica de la Mare de Déu de l´Aldea amb la participació de la Coral Aquae de la Fila.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > MISSA DE LA CORONACIÓ CANÒNICA DE LA MARE DE DÉU DE L´ALDEA

El passat 12 de juny, a l´ermita de l´Aldea va tenir lloc l´acte de coronació canònica de la Mare de Déu de l´Aldea, un acte molt emotiu per a tots els assistents, en especial per als aldeans i aldenanes. La missa va estar oficiada pel Bisbe de Tortosa, Sr. Xavier Salinas i va comptar amb la presencia del conseller d´Agricultura, Sr. Josep Maria Pelegrí, a més d´altres autoritats locals i territorials.

La Coral Aquae de la Fila va ser l´encarregada d´amenitzar els oients d´una ermita plena a vessar amb un repertori de peces clàssiques, durant l´ofici religiós i cançons populars al finalitzar l´acte.

Des de la Fila felicitem als veïns aldeans per la celebració d´aquesta festa tan solemne que ha estat el punt culminant dels diferents actes organitzats amb motiu del 850è aniversari de la parroquia de l´Aldea.

Més imatges:

Missa de la coronació canònica de la Mare de Déu de l´Aldea

 

 



T´agrada cantar?