La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

22/JUN/2011

JOCS I CONCURS DE TRUITES

Les activitats de Les Set per Sant Joan per a aquesta tarda van estar protagonitzades pels jocs tradicionals al carrer Miralles: cursa de sacs i bitlles catalanes.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > JOCS I CONCURS DE TRUITESLes activitats de Les Set per Sant Joan per a aquesta tarda van estar protagonitzades pels jocs tradicionals al carrer Miralles: cursa de sacs i bitlles catalanes. També es va jugar al mèmori amb notes musicals. I per acabar, una pinyata farcida de xuxes i caramels.

 

Després, el concurs de truites, totes bones però com era un concurs, només una va poder ser la guanyadora. El jurat, format per professors de l´escola, va escollir com a guanyadora la truita de Maribel Also. Però el millor de tot va ser poder compartir-les entre tots amb un berenar que va donar per finalitzades les activitats d´aquesta jornada.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > JOCS I CONCURS DE TRUITESEl jurat en el moment de tastar les truites participants

 

Més imatges:

Les Set per Sant Joan


T´agrada cantar?