La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

15/AGO/2011

CERCAVILA I PROCESSÓ. FESTES MAJORS AMPOSTA 2011

Dilluns 15, festivitat de la Mare de Déu de l´Assumpció, patrona de la nostra ciutat, va començar al matí amb la tradicional cercavila i la incorporació de nous músics.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > CERCAVILA I PROCESSÓ. FESTES MAJORS AMPOSTA 2011Dilluns 15, festivitat de la Mare de Déu de l´Assumpció, patrona de la nostra ciutat, va començar al matí amb la tradicional cercavila i la incorporació de nous músics. En aquesta ocasió la Banda es va dirigir fins al carrer Buenos Aires, a tocar de la Fila, per anar a buscar a un nou músic però un antic membre de la nostra escola, parlem de Jordi Mompel, el cap d´estudis i professor de trompeta que a més, a passat a ser un nou membre de la Banda de Música.

Després la Banda i acompanyants es van encaminar fins al carrer Doctoral Martínez on estava esperant la Pubilla de la Societat, Xènia Gisbert, amb la seva família, en un matí de molta xafogor.

A la tarda, a les 18.30 h estava prevista la concentració de tots els participants a la processó i ofrena en honor de la Mare de Déu. La Banda de Música va ser l´encarregada d´acompanyar a les pubilles i autoritats en el recorregut que va sortir del carrer Gran Capità i va transcórrer per l´avinguda de la Ràpita, el carrer Major i carrer Corsini, per acabar altre cop a la plaça de l´Esgléssia on es va oficiar la missa.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > CERCAVILA I PROCESSÓ. FESTES MAJORS AMPOSTA 2011

 

Més imatges:

Cercavila i processó


T´agrada cantar?