La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

26/MAR/2010

LA FILA PROMOCIONA AMPOSTA A MONTPELLIER

 

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > LA FILA PROMOCIONA AMPOSTA A MONTPELLIERDesprés de Nantes, Tolosa i Lió,  Montpellier va acollir els passats 15, 16 i 17 d´abril, els actes que l´Agència Catalana de Turisme va presentar amb el lema "Envie de Catalogne" (Desig de Catalunya), en el marc de l´Any de Catalunya a França.

Durant tot el cap de setmana, a la plaça de la Comédie, al centre neuràlgic de Montpellier, la cultura, la gastronomia, el paisatge i els pobles de Catalunya van estar present amb exposicions, música, dansa, castells i degustació de productes catalans com ara coca i caragols de Lleida, taronges d´Alcanar, embotits d´Osona, etc..

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > LA FILA PROMOCIONA AMPOSTA A MONTPELLIEREn el cas d´Amposta, la representació va anar a càrrec de la  Banda de Música de la Unió Filharmònica d´Amposta, que el dissabte al migdia va oferir un concert amb un repertori de sardanes, pas-dobles i jotes. A més d´un públic atent i entusiasta, el concert es va veure acompanyat amb la ballada de sardanes que van començar de forma espontània els voluntaris de Turisme de Catalunya.

A més, durant els tres dies, els visitants van poder apropar-se a les carpes instal·lades a la plaça on van trobar informació turística de les Terres de l´Ebre i de la resta de Catalunya. I tot acompanyat d´un temps primaveral que va fer gaudir encara més al nombrós públic que omplia la plaça de la Comédie i els seus voltants.



T´agrada cantar?