La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

8/MAR/2009

LA FILA AMB... MANS UNIDES. LA UNIÓ FILHARMÒNICA COL•LABORA AMB MANS UNIDES AL SEU 2N CONCERT BENÈFIC.

Celebrat a l´auditori de la Fila el passat dissabte 7 de març, en aquesta ocasió el concert va anar a col·laboració de Mans Unides, entitat que enguany celebra el seu 50è aniversari. Complint amb la filosofia del cicle, Mans Unides, va tenir ocasió d´exposar al públic assistent tota la tasca que està realitzant a nivell internacional.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > LA FILA AMB... MANS UNIDES. LA UNIÓ FILHARMÒNICA COL•LABORA AMB MANS UNIDES AL SEU 2N CONCERT BENÈFIC.Si el passat mes de febrer va finalitzar per a la Unió Filarmónica amb la participació a la Rua de Carnaval Amposta 2009, aquest mes de març s´ha iniciat amb l´actuació de la Banda de Música durant la segona edició del cicle de concerts benèfics "La Fila amb...", creat i organitzat per la mateixa Societat i amb el que es  pretén donar suport i reconeixement a les entitats i associacions de caràcter social ampostines.

 

Celebrat a l´auditori de la Fila el passat dissabte 7 de març, en aquesta ocasió el concert va anar a col·laboració de Mans Unides, entitat que enguany celebra el seu 50è aniversari. Complint amb la filosofia del cicle, Mans Unides, va tenir ocasió d´exposar al públic assistent tota la tasca que està realitzant a nivell internacional. A través de la projecció d´un vídeo i de la lectura d´un manifest per part de les seves integrants a Amposta es va donar a conèixer alguns dels projectes actuals i la voluntat d´ajuda cap als més desafavorits que aquesta associació duu a terme des de fa 50 anys.

 

A la mitja part, l´alcalde d´Amposta, Manel Ferré, va homenatjar a les primeres dones que van iniciar la tasca de Mans Unides a la nostra ciutat, fent-los entrega d´un petit record de l´acte. Durant el parlament, l´alcalde va voler destacar també el treball solidari que estan duent a terme altres entitats com Creu Roja, Càritas i Silohé, en coordinació amb els Serveis Socials de l´Ajuntament d´Amposta.  La crisi econòmica ha fet que moltes famílies es trobin en una situació crítica, i per tant, és ara quan es fa més necessari mostrar la solidaritat dels ampostins i ampostines envers aquells que més ho necessiten.

 

 

Els parlaments i l´exposició de  la tasca de Mans Unides es va anar alternant amb les dues parts del concert a càrrec de la Banda de Música de la Unió Filharmònica, que va interpretar peces de Vicenç Bou, Fernando Bonete, Ronald Binge i d´Alfred Reed. Per concloure el concert, i ja fora de programa es van interpretar la peça "Otto e mezzo" del compositor italià Nino Rota, part de la banda sonora de la pel·lícula del mateix títol dirigida per Federico Fellini, i la sardana Santa Espina del mestre Enric Morera.

 

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > LA FILA AMB... MANS UNIDES. LA UNIÓ FILHARMÒNICA COL•LABORA AMB MANS UNIDES AL SEU 2N CONCERT BENÈFIC.Els assistents a l´auditori de la Fila, van tenir oportunitat de fer una aportació econòmica a favor de Mans Unides durant la mitja part del concert. Tots els donatius van ser comptats durant la segona part i entregats a la delegada de Mans Unides a Amposta, la Sra. Manolita Almudeve, mitjançant un xec per un import de 1.425,15 euros.

 

És impagable l´activitat que estan realitzant totes les entitats i associacions socials que dia a dia aporten el seu granet de sorra, minúscul si tenim en compte l´enorme crisi econòmica, les malalties i les diferències socials a nivell mundial, però molt útil per fer del món un lloc millor per a tots. I des de la Unió Filharmònica, i segurament amb nom de tots els ampostins i ampostines, volem transmetre el nostre suport i animar-los a que continuen amb la seva tasca.

 

Més imatges:

LA FILA AMB... Mans Unides


T´agrada cantar?