La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

7/NOV/2011

ELS SAXOS, PROTAGONISTES DE LA NIT DE DISSABTE

Aquest passat dissbte 5 de novembre, a l´auditori de la Fila, vam poder gaudir del segon dels concerts programats dintre del 17è Cicle de Música Ciutat d´Amposta, amb el quartet SAXFORMANCE, format pels germans Tomàs i Miquel Simón, Augstí Roé i Jordi Bargalló.

 

 

L´auditori de la Fila va acollir el dissabte 05 de novembre la segona de les actuacions programades dins al XVII Cicle de Música "Ciutat d´Amposta. Aquest cop el concert va estar a càrrec del  quartet de saxofons "SAXFORMANCE" .

 

Un concert de luxe a càrrec d´aquest quartet de saxofons composat per músics de les nostres terres: Jordi Bargalló (saxo soprà), Tomàs Simón (saxo tenor), J. Miquel Simón (saxo alt) i Agustí Roe (Saxo baríton). Això ens ha demostrat la gran feina que des de les Societats Musicals i les seves escoles de música  s´està fent, formant músics de gran qualitat i així ho van poder comprovar després de l´actuació de dissabte, on la combinació de la música i la imatge ens van transmetre tot un món de sentiments i emocions.

 

Per començar aquest concert van escollir l´obra de Robert Planel "Burlesque", continuant amb "Jazz Suite (Esquisses)" de Pedro Iturralde. La tercera de les peces escollida va ser l´obra "Quadres" de Tomàs Simón on es combinava la projecció de les imatges d´art pictòric amb la música de saxo.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > ELS SAXOS, PROTAGONISTES DE LA NIT DE DISSABTEDesprés d´un petit descans va donar inici la segona part amb una temàtica ben diferent  a la primera. Aquest cop les imatges recreaven una selecció de clàssics del cinema amb música de Mancini, Wiliams, Joplin, Bernstein entre d´altres. El fet de ser una selecció ben coneguda per tothom va provocar que el públic participés activament de la música que estava escoltant i com a cloenda entre el públic que té entre 30 i 40 anys va poder recordar moments de la seva infantesa escoltant sintonies de programes de televisió dels anys 70 i 80, i amb aquest punt de vivències del passat es va donar per finalitzat aquest concert.

Però abans els músics van voler presentar-se mitjançant imatges, com ho havien fet al llarg de tot el concert i sempre acompanyat de la música de saxo, però aquest cop amb una nota d´humor que va posar punt final al segon concert d´aquesta edició del Cicle de Música, tot i esperant a la propera programació que tindrà lloc el dia 19 de novembre a les 22,00h amb l´actuació del trio ILERCA, també format per músics de les nostres terres, concert al que els convidem a assistir i viure la gran riquesa d´un repertori clàssic i contemporani de la música de cambra.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > ELS SAXOS, PROTAGONISTES DE LA NIT DE DISSABTE

 

 

més imatges:

17è Cicle de Música Ciutat d´Amposta: Saxformance

 

Informació relacionada:



T´agrada cantar?