La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

27/FEB/2012

III COLÒNIES MUSICALS DE L´ESCOLA DE MÚSICA DE LA UNIÓ FILHARMÒNICA D´AMPOSTA

Per tercer any consecutiu i com a resultat de l’èxit assolit en anys anteriors, l´Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta està organitzant les III Colònies Musicals. Després que els participants, tant els alumnes com professors, valoressin molt positivament l’experiència de convivència durant aquestos dies, les Colònies es tornaran a fer a l´Alberg de Sant Carles de la Ràpita durant els


Per tercer any consecutiu i com a resultat de l’èxit assolit en anys anteriors, l´Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta està organitzant les III Colònies Musicals. Després que els participants, tant els alumnes com professors, valoressin molt positivament l’experiència de convivència durant aquestos dies, les Colònies es tornaran a fer a l´Alberg de Sant Carles de la Ràpita durant els dies 13, 14 i 15 d´abril 2012 per un preu de 55,00 euros (tot inclòs), on els participants podran gaudir d´uns dies de germanor, combinant estones de lleure amb el d’assajos, necessaris per tal de preparar el concert de diumenge com a cloenda d’aquesta estada.

Aquesta activitat neix amb l´objectiu de fomentar el gust per la música compartint amb altres bandes juvenils uns dies d´esbarjo, on a més de crear nous lligams amb joves de la mateixa edat i inquietuds, es pugui treballar unes peces aprenent a combinar diferents tipus d´instruments de corda i vent.
Una prova de l’èxit d’aquestes estades es comprova en que les escoles participants en anys anteriors tornen a repetir l’experiència, encara que cada any es grat constatar que s’afegeixen noves escoles , que de segur s’ho passaran molt  bé, aprenent mentrestant es diverteixen.

Per a les colònies musicals 2012 ja tenim confirmada l’assistència de les  escoles de música següents:  l´Escola de Música de l´Ametlla del Vallès, l´Escola de Música de Barcelona, l´Escola Gymusic de Barcelona, l´Escola Municipal de Música de Salou, l´Escola Municipal de Música del Perelló, l’Escola de Música de Camarles (aquesta  última hi participa per primer cop) i l´amfitriona, la Banda Juvenil de l´Escola de Música de la Unió Filharmònica d´Amposta.

Les Colònies Musicals 2012 començaran el dia 13 d’abril a les 19,00h. amb l’arribada dels alumnes a l’Alberg, moment en que es retrobaran amb els amics de anys anteriors, encara que de segur alguns hauran estat en contacte permanent mitjançant les xarxes socials, però en tot i això tindran moltes coses que contar-se. I d’aquesta manera aniran ocupant les seves habitacions entre rises i carreres, fins al moment que els avisaran per fer un primer assaig abans de sopar.
Més, tard i havent sopat,  segur que començarà el ball i la gresca, sempre vaig la vigilància dels directors i professors.

Al dia següent i amb tot el dia per davant s’alternaran les hores d’assaig amb els moments d’esbarjo i jocs. Aquestos assajos tenen la finalitat de marcar l’objectiu d’aquestes estades, una banda on es combinen instruments de vent amb els de corda preparant obres que després s’interpretaran a l’Auditori de la Fila per al públic assistent.
La nit del dissabte continua la festa, però en els més petits ja es comença a notar l’esgotament i aviat a dormir, ja que diumenge al matí s’acaba d’assajar. Tan aviat s’acaba el dinar es comença a recollir per sortir cap a la Fila.
 
A les 17,00h. és el moment del concert per al que han estat assajant i segur, que com en els dos anys anteriors, demostraran que ha valgut la pena els assajos realitzats i que han assolit l’objectiu.

El concert, acte de cloenda d’aquestes estades, posa punt i final a aquest tres dies de convivència, per tant, és el moment de les abraçades i les despedides, moment sempre molt emotiu per a tothom. Però sempre queda l’esperança de que l’any vinent es tornen a trobar en unes noves Colònies Musicals.
Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > III COLÒNIES MUSICALS DE L´ESCOLA DE MÚSICA DE LA UNIÓ FILHARMÒNICA D´AMPOSTA



T´agrada cantar?