La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

9/FEB/2012

CONJUNT INSTRUMENTAL D’ADULTS DE LA UNIÓ FILHARMÒNICA

A mitjans d’octubre, el director de l’escola de música de la Unió Filharmònica d’Amposta Jacint Gisbert i Serrat, va emprendre un nou projecte musical dins d’aquesta societat: un conjunt instrumental format per alumnes adults de l’escola, per tal que poguessin familiaritzar-se amb el fet de tocar en grup i desenvolupar les seues habilitats musicals.


A mitjans d’octubre, el director de l’Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta, Jacint Gisbert i Serrat, va emprendre un nou projecte musical dins d’aquesta Societat: un conjunt instrumental format per alumnes adults de l’escola, per tal que poguessin familiaritzar-se amb el fet de tocar en grup i desenvolupar les seues habilitats musicals.

Quan va començar, l’agrupació estava formada per tres clarinets (Joan Garriga, Miquel Àngel Llorenç i Antonio Toledo), tres saxos alts (Valentí Martí, Ubaldo Garcia i Gabriel Pérez), un saxo tenor (Antonio Borja), una trompeta (Josep Roselló), un trombó (Joaquim Valdepérez) i una tuba (Jesús Martorell). Ara, se’ls ha afegit un nou músic amb el bombardí: Àlex Rodríguez, el qual ja va participar en el debut del grup tocant la bateria.

La seua primera actuació va ser en les audicions de Nadal de la mateixa escola, concretament el dia 15 de desembre de 2011, en què van interpretar dues obres del compositor Jacob de Haan: Start your engines i Indian Rock.

Actualment estan preparant noves peces com ara la popular mexicana Cielito Lindo i la banda sonora de la pel·lícula Forrest Gump, que tocaran en la propera audició de Pasqua.

Autor de l´article: Àlex Rodríguez

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > CONJUNT INSTRUMENTAL D’ADULTS DE LA UNIÓ FILHARMÒNICA

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > CONJUNT INSTRUMENTAL D’ADULTS DE LA UNIÓ FILHARMÒNICA



T´agrada cantar?