La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

22/ABR/2012

Celebrat el tradicional Concert de Sant Jordi

La Banda de Música de la Fila va oferir ahir dissabte el tradicional Concert de Sant Jordi a l´auditori de la Societat. Cal destacar-ne, a més del repertori variat i la magnífica actuació dels músics, l´actuació com a trombó solista de Josep Dàmaso i el petit homenatge a Santiago Obradós, per la seva dedicació durant 50 anys a la música de banda.

Encara que en dos dies d’antelació la Fila va celebrar la Diada de Sant Jordi amb un concert interpretat per la seva Banda de Música, com ja és tradicional per aquestes dates, on la música i les roses són símbol de la Ciutat d’Amposta.

L’auditori de la Fila va acollir a tots els amants de la música que van poder gaudir de les obres que durant mesos s’han estat treballant, amb l’esforç que això suposa per a tots els músics que composen la banda de música, però... com recompensa poder transmetre aquest treball conjunt al públic que s’arriba fins allí!

El seu director Carles Royo i Baiges va escollir per a aquest Concert de Sant Jordi obres tan diverses com: pas - doble, jota, sardana, sarsuela i entre elles, un obra per a trombó que vam tenir el plaer de veure interpretar a Josep Dámaso i Cid, alumne que en tres anys va començar a la nostra escola de música i ara podem escoltar els fruits d’aquesta trajectòria acadèmica musical. Amb una interpretació magnífica de l’obra “Trombonetta” per a trombó solista i banda, fet que els seus companys van recompensar amb forts aplaudiments.

Durant el transcurs del concert i aprofitant el començament de la segona part del concert es va fer un petit reconeixement a Santiago Obradós i Urquizú per la seva tasca musical que durant 50 anys ha estat duent a terme en diferents bandes de música de les nostres terres i que des de fa molts anys forma part de la Banda de Música la Unió Filharmònica d’Amposta, per aquest motiu la Fila va considerar rendir-li aquest homenatge valorant el temps i la dedicació a la música. El director de la banda de música, Carles Royo va fer entrega d’un diploma acreditatiu d’aquesta tasca.

I després d’aquest emotiu homenatge va continuar el concert tal i com estava previst, acabant aquesta segona part amb l´obra Huapango del compositor José Pablo Moncayo García.

Per donar per acabat aquest concert de Sant Jordi 2012 la pubilla de la Fila, Xènia Benet i Gisbert va fer entrega al director de la banda de música, Carles Royo i Baiges i al trombó Solista, Josep Dámaso Cid d´una rosa com marca la tradició.

Així un any més la Banda de Música de la Unió Filharmònica d´Amposta ha participat dels actes de la Diada de Sant Jordi compartint amb els socis aquest concert.



T´agrada cantar?