La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

1/MAI/2012

La Unió Filharmònica celebra l’arribada del bon temps amb el Concert Coral de Primavera

El passat diumenge 29 de maig, a l’auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta, es va celebrar el Concert Coral de Primavera, un concert que, d’alguna manera, anuncien l’arribada del bon temps.

El passat diumenge 29 de maig, a l’auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta, es va celebrar el Concert Coral de Primavera.

Des de fa uns anys la Unió Filharmònica organitza aquests tipus de concerts que, d’alguna manera, anuncien l’arribada del bon temps.

En aquesta ocasió les corals convidades eren de procedència ben diversa: per una banda hi havia la Coral Nova de Cornellà de Llobregat i, per l’altra, la coral càntabra Canta Laredo. Aquesta última serà la que acollirà el proper 2 de juny, a la Coral Aquae al festival que des de fa 17 anys s’organitza a Laredo (Cantàbria) amb el nom de Primaveras Musicales Pejinas i en el que la Coral de la Fila actuarà per primer cop.

El concert va començar amb l’actuació de la Coral Nova de Cornellà, dirigida per Pere Bonmartí, que va interpretar una selecció variada de temes que van des de Moon River de Henry Mancini a havaneres com Mariner de terra endins. Després la coral Canta Laredo, dirigida per Jesús Manuel Piedra, van interpretar, entre altres Se equivocó la paloma d’un poema de Rafael Alberti i cançons populars “pejinolaredanes” com Quién pudiera ser aire. Per acabar, després de fer la presentació de Maria Soledad González i Maria Cinta Bauxauli, dos noves cantaires de la Coral Aquae, i sota al direcció de Tomàs Simón, la coral amfitriona va interpretar peces diverses com Dindirindín, cançó popular catalana del s. XVI, i Siyahamba, tradicional africana.

Per cloure l’acte totes les corals juntes van interpretar El rossinyol, una coneguda cançó popular catalana i es va fer entrega d’un obsequi als directors de les agrupacions corals que hi van participar.

Finalment els membres de la Coral Aquae van preparar un sopar per a tots els cantaires com a mostra d’agraïment per la seua participació en aquest concert.



Informació relacionada:



T´agrada cantar?