La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

4/MAI/2012

Ferran Accensi, Aida Beltri, Miquel Campos i Pep Dàmaso, a la Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona

Després de superar am èxit les proves d´accés.

Després de la bona experiència de l´any passat,  els músics de la Unió Filharmònica, Ferran Accensi , Aida Beltri, Miquel Campos  i Pep Dàmaso,  van decidir tornar a presentar-se a les proves de la Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona, on s´apleguen músics de tots els conservatoris de la Diputació de Tarragona per a formar una sola banda després de superar unes proves. Aquestes proves es van fer sota el jurat dels professors especialitzats en cada instrument, de cada conservatori de la Diputació. 

Tot i algunes petites incidències poc abans del dia de la prova, tot va sortir bé l´esmentat dia i amb resultats molt satisfactoris, ja que tots els músics de la nostra  Societat que s´hi van presentar, van entrar amb plaça assegurada. Esperem continuar així i que puguin  presentar-se a tantes proves com els sigui possible i poder continuar gaudint de la música! 



T´agrada cantar?