La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

4/JUN/2012

Músics de la Fila participaran en el programa Divendres de TV3

Serà aquest dimecres la tarda a la plaça Ramon Berenguer IV on estarà muntat el plató del programa conduit per Xavi Coral i Espartac Peran.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Músics de la Fila participaran en el programa Divendres de TV3A DIVENDRES, el magazín de tarda de TV3, es parla de les coses que ens passen, tant de les portades dels diaris, com de la vida quotidiana o dels pobles de Catalunya. 

DIVENDRES descobreix i analitza les situacions amb experts i taules d´actualitat, amb opinions de referència, conversa, pluralitat, clau catalana i universalitat, de la mà de Xavi Coral. Fan entrevistes personals i corals, potenciant la interactivitat amb l´espectador i establint sinèrgies amb els programes de la casa, integrant les peces de plató amb la visita setmanal a una localitat de Catalunya. A l´exterior, l´Espartac Peran explica el poble a través de temes d´interès general, nutrició, història, llengua, visites en directe, recomanacions i propostes de rutes.

Aquesta setmana el programa visita la nostra ciutat, Amposta i el dimecres la tarda, al plató que estarà muntat a la plaça Ramon Berenguer IV es parlarà de les bandes de música i actuaran en directe un grup de músics de la Fila, dirigits per Carles Royo.



T´agrada cantar?