La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

8/JUN/2012

Sopar del pernil

Quan vas a un concert de bandes i t´ofereixen comprar números per al sorteig d´un pernil i d´aquesta manera col·laborar amb la societat musical organitzadora de l´acte, ho fas de seguida, més que res perquè som conscients de les dificultats econòmiques per les quals estem passant la majoria d´entitats...



Quan vas a un concert de bandes i t´ofereixen comprar números per al sorteig d´un pernil i d´aquesta manera col·laborar amb la societat musical organitzadora de l´acte, ho fas de seguida, més que res perquè som conscients de les dificultats econòmiques per les quals estem passant la majoria d´entitats.

Llavors pot passar que un dels números que has adquirit sigui l´agraciat i l´alegria és doble, primer perquè has pogut col·laborar amb un petit ajut amb la societat musical i l´altra perquè de sobte et trobes amb un pernil a les mans, una excusa ideal per compartir un sopar entre els components de la banda.

I així ho vam fer el passat dissabte 2 de juny. No hi van poder assistir tots els músics perquè ja sabeu que és complicat quadrar les agendes de tanta gent però si ho allargavem massa teníem el risc que, per la calor, el pernil es fes malbé.

Les imatges que podeu veure i que va fer el nostre company Antonio Toledo, són el testimoni que la vetllada va ser força agradable i el pernil, l´ocasió ideal per passar, junts, una bona estona.

Continuarem comprant números!

Núria Gómez




T´agrada cantar?