La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

12/JUN/2012

Esplèndida XIV Trobada de Bandes Juvenils al Carrer Miralles

El passat dia 9 de juny, a l´Escola de Música de la Unió Filharmònica, va tenir lloc la XIV Trobada de Bandes Juvenils de Catalunya, on es van poder retrobar músics de bandes juvenils d´arreu de Catalunya.


El passat dia 9 de juny, a l´Escola de Música de la Unió Filharmònica, va tenir lloc la XIV Trobada de Bandes Juvenils de Catalunya, on es van poder retrobar músics de bandes juvenils d´arreu de Catalunya. En aquesta edició van participar la Banda de l´Escola de Música de l´Agrupació Musical Senienca, l´Escola Municipal de Música Germans Arasa “Los Flarets”, el grup Musical de l´Escola de Música de Valldoreix, la Banda Juvenil Municipal d´Alcanar, la Banda de l´Escola de Música de l´Agrupació Musical Canareva, i per concloure l´acte, la Banda juvenil de l´Escola de Música de la Unió Filharmònica d´Amposta.

Com sempre, l´escenari estava situat a l´aire lliure, però aquest any només es va utilitzar un d´ells, el situat al Cr. Mirallles. El lleuger vent que bufava, no va ser un impediment per als músics que venien preparats, ja que es va poder solucionar amb unes agulles d´estendre per a que no volessin els papers. El públic va poder gaudir d´un concert molt variat, ja que van poder escoltar des de bandes sonores, fins a sardanes, pas-dobles i alguna que altra peça coneguda.

Després de cada actuació, als directors de cada banda se´ls va fer entrega d´un obsequi, per a commemorar el seu pas per la XIV Trobada de Bandes Juvenils de Catalunya. Els encarregats de fer entrega d´aquests obsequis van ser la tinent d´alcalde de l´Ajuntament d´Amposta, Isabel Ferré, el Regidor d´Ensenyament, Josep Antoni José, i la Regidora de Cultura, Mari Mar Panisello.

Després de les grans actuacions de cada banda, els músics van poder berenar amb un bon entrepà i un refresc, preparats per l´APIMA de l´Escola, i que més d´un va poder repetir si es va quedar amb gana, ja que estaven boníssims!!!

Escrit: Pep Dámaso


Programa i cartell de la trobada




T´agrada cantar?