La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

22/ABR/2013

Un concert que ja és tradició a la Fila

Bona música coral i bona companyia per una tarda de diumenge amb el Concert Coral de Primavera.

El diumenge 21 es va celebrar un altre concert que en els darrers anys s´ha convertit en una tradició a la Fila, el Concert Coral de Primavera, i que la disponibilitat de les corals participants va fer coincindir en el mateix cap de setmana que el Concert de St Jordi.

En aquesta ocasió, les dues formacions convidades, van arribar de terres castellonenques, la Coral Polifònica de Peníscola, dirigida per Tica Abadd i la Coral Polifònica Sant Pere del Grau de Castelló dirigida per Miquel Miralles i que juntament amb la Coral Aquae de la Fila, sota la direcció de Núria Ferré, van oferir un repertori format per cançons tradicionals i populars, així com espirituals negres. Cadascuna de les formacions va cantar tres cançons, el mateix nombre que es va interpretar en el cant comú. La regidoria de Cultura, Mar Panisello, la pubilla de la Fila, Noemí Garcia i la presidenta de la Fila, Núria Gómez, van entregar una rosa al director i directores de les corals i encara, com a final, els cantaires van tornar a interpretar una de les cançons del cant comú, la popular gallega, O voso galo comadre.

Al final del concert es va oferir un refrigeri als cantaires, preparat pels membres de la Coral Aquae. 



T´agrada cantar?