La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

17/JUN/2013

La 13ena Cantata Infantil “Els Músics de Bremen” omple l’Auditori de la Fila per més de 800 xiquets i xiquetes de les diferents escoles d’Amposta

Després d’assajar durant les últimes setmanes, per fi ha arribat el dia d’ensenyar als amics el treball realitzat a l’aula de cant coral. Avui divendres, en lloc d’anar a l’escola com tots els dies, hem anat directament a la Fila, la nostra Escola de Música, allí ens estaven esperant per vestir-nos i maquillar-nos.


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > La 13ena Cantata Infantil “Els Músics de Bremen” omple l’Auditori de la Fila per més de 800 xiquets i xiquetes de les diferents escoles d’AmpostaDesprés d’assajar durant les últimes setmanes, per fi ha arribat el dia d’ensenyar als amics el treball realitzat a l’aula de cant coral. Avui divendres, en lloc d’anar a l’escola com tots els dies, hem anat directament a la Fila, la nostra Escola de Música, allí ens estaven esperant per vestir-nos i maquillar-nos. Els nervis també estaven molt presents, ja que avui ens visitaven els alumnes de 3 a 7 anys de les diferents escoles d’Amposta, molts d’ells companys de classe durant tot el curs i per tant, volíem quedar molt bé i cantar super bé.

La primera representació que ha estat a les 9,30h. les escoles que han vingut a escoltar-nos han estat: Consol Ferré, Agustí Barberà i Miquel Granell, que un cop asseguts a les butaques i en silenci han començat ha escoltar aquest conte que havíem preparat amb molta il·lusió“els Músics de Bremen” i ha de segur que han quedat ben sorpresos dels jocs de llums de tots els colors que il·luminaven l’escenari i amb la veu de la nostra directora, Núria Ferré, anaven entrant dins a la història d’aquest quatre animals, l’ase, el gos, el gat i el gall, i més tard amb els lladregots.

Tant, els petits de l’aula de sensibilització com els alumes de l’aula de cant coral, amb les nostre veus entonàvem la cançó que explicava aquesta història, sempre acompanyats pels professors de l’aula d’instrument: Jacint Gisbert (clarinet), Francesc Solà (trombó), Desi Tolós (saxo), Carlos Casòliva (piano) i els alumnes de percussió,Àlex Rodríguez, amb la bateria i Albert Blasco amb la flauta. Un cop finalitzada la història tots els instruments s’han anat presentant, ensenyant als assistents com sonen cadascun d’ells i a quina família d’instruments pertanyien. Tot això ha estat ben divertit i molts han aprés coses d’aquest instruments que no sabien.

I així ha arribat el final d’aquesta representació i els xiquets i xiquetes que havien vingut a veure’ns marxaven per l’escala de l’auditori i nosaltres per l’escala de l’escola anàvem cap al mini-auditori on l’APIMA, que és l’associació de pares i mares d’alumnes, ens havien preparat un bon esmorzar amb entrepans i dolços que hem anat menjant, agafant forces per a la propera representació que era a les 11,00h per a les escoles de Soriano Montagut i Sagrat Cor.

Bé, aquestes representacions del divendres dia 14 de juny ja s’han acabat, però no ens hem oblidat de la nostra família, ja que per a ells tenim preparada la mateixa representació el proper divendres, 21 de juny a les 20,00h. a l’Auditori de la Fila. I després ens quedarem al berenar que l’APIMA ha organitzat al cr. Miralles amb una barbacoa on rostiran botifarres, salxitxes i xistorra, i també tindrem la beguda inclosa. Els pares només han de pagar 4 euros i així soparem en família i gaudirem tots junts de la música de la Big Band, que són un grup de amics que van començar com nosaltres, de ben petits i ara ja toquen en un grup que fan música molt bona i festera.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > La 13ena Cantata Infantil “Els Músics de Bremen” omple l’Auditori de la Fila per més de 800 xiquets i xiquetes de les diferents escoles d’Amposta

Nota: les fotos ens van quedar borroses. Ja publicarem la galeria de la representació que farem el divendres 21 de juny.





T´agrada cantar?