La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

24/SET/2013

32a TROBADA DE BANDES DE MÚSICA DE CATALUNYA

Dissabte 28 de setembre a partir de les 16.30 h al PERELLÓ.

La Federació Catalana de Societats Musicals (FCSM) celebrarà a El Perelló (Baix Ebre) la XXXII Trobada Nacional de Bandes de Música de Catalunya

El dissabte 28 de setembre de 2013, prop de 1.500 músics de tot el país que pertanyen a més de 35 bandes, actuaran en una cercavila musical que recorrerà els carrers de la vila d’El Perelló. 

La tradició bandística de la vila d’El Perelló, ha estat molt arrelada des de finals del segle XIX i començaments del segle XX. Ara, la Banda amfitriona de la Trobada és “l’Agrupació Musical l’Emburgada de El Perelló”, que des del 1993, amb aquest nom i forma jurídica, actua en tots els esdeveniments culturals i musicals d’El Perelló i en altres escenaris de Catalunya i de fora del Principat.

La Trobada tindrà tres diferents recorreguts per la vila, fins confluir tots al Camp de Futbol, on estarà la tribuna d’autoritats i on les diferents bandes interpretaran una peça a peu dret. Posteriorment i abans de l’acabament de la Trobada, un darrer grup de quatre bandes, interpretaran una peça conjunta, davant de la tribuna.

La Trobada Nacional de Bandes de Música de Catalunya, diada del món de les Bandes a Catalunya, es celebra ininterrompudament des de fa 31 anys en diferents localitats de la geografia catalana, tot sent una demostració d’alegria i de cultura popular que manifesta un realitat arrelada a Catalunya des de fa més de 168 anys i que ha obtingut uns nivells molt alts, tant d’excel·lència en la interpretació musical com en l’organització per part de les Societats Musicals federades.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > 32a TROBADA DE BANDES DE MÚSICA DE CATALUNYA



T´agrada cantar?