La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

21/OCT/2013

La Coral Aquae, a la 30ena Trobada de Corals de la Tardor d´Ulldecona

Aquest passat dissabte 19 d’octubre, convidats per l’Orfeó Ulldeconenc, la Coral Aquae de la Fila va participar en un concert coral al Teatre Municipal d’Ulldecona, en el marc de les festes en honor de Sant Lluc, patró del municipi.

Aquest passat dissabte 19 d’octubre, convidats per l’Orfeó Ulldeconenc, la Coral Aquae de la Fila va participar en la 30ena Trobada de Corals de la Tardor d´Ulldecona, que es va celebrar al Teatre Municipal Orfeó Montsià, trobada que se celebra en el marc de les festes en honor de Sant Lluc, patró del municipi.

La Coral Aquae, sota la direcció de Núria Ferré, va ser la primera en actuar, amb un repertori on van predominar cançons populars africanes. Va seguir una altra de les formacions convidades, la Coral Pau Casals de Sant Carles de la Ràpita, dirigida per Pau Lleixà, que va cantar obres del repertori tradicional català.

La última en sortir a l’escenari va ser la coral amfitriona, l’Orfeó Ulldeconenc, sota la batuta de Dolors Sanjuán. Després de la tradicional entrega d’un record de la trobada als presidents de les corals i d’un ram de flors als directors, va ser el moment del cant comú.

El Cor d’esclaus de Nabucco va ser el primer dels dos cants. La interpretació d’aquesta obra va tenir una connotació especial, ja que justament aquest mes d’octubre se celebren els 200 anys del naixement del seu compositor, Giuseppe Verdi. I ja per per acabar i amb el públic dempeus, el Cant de la Senyera.




T´agrada cantar?