La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

Programa d’activitats de la Unió Filharmònica a la 6ena. Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta

Del 16 al 18 de maig de 2014

DEL DIVENDRES TARDA FINS DIUMENGE 

  • Parada LA TAVERNA DE LA FILA, al carrer Major i Sant Roc, on a més de ser el punt de trobada de socis i amics de la Fila, es serviran menjars i begudes. 


DISSABTE 

  • A les 11.30 h, sortida des de la Fila en cercavila de la Coral Aquae i la Banda de Música de La Unió Filharmònica d´Amposta per participar a l´acte de inauguració de la VI Festa del Mercat a la Plaça 2014.

  • A les 12.15 h, Cant de l’himne “Oh! Amposta” de Joan Suñé, a càrrec de la Coral Aquae de la Unió Filharmònica, el Cor La Lira Ampostina i la Coral Sant Jordi d’Amposta, acompanyades per la Banda de Música La Unió Filharmònica d’Amposta, dirigits per Carles Royo.
    Lloc: Plaça de l’Ajuntament. 

  • A les 17:00 h, Circo Mozzarella. Espectacle itinerant de circ per a tots els públics, a càrrec dels alumnes de l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta i músics de la Unió Filharmònica d’Amposta. Amb els números del forçut, pallassos, domador de tigres, hipnotitzadora i llançament de ganivets.
    Recorregut: carrer Sant Josep i Major. Actuació a la Plaça de l’Aube. 

  • A les 22, 00 h, a la plaça de l’Aube, Concert-Ball a càrrec de la Banda de Música de la Unió Filharmònica amb l´Escola de Ball Quick Dance. 


DIUMENGE 
  • A les 11.30 h, arriben les Caramelles amb la Fila, interpretades per la Coral Infantil, Coral Aquae i Grup de Músics de la Unió Filharmònica d´Amposta que faran un recorregut pels carrers de la Festa. 

  • A les 12.30 h, a la Taverna de la Fila, Concert de la Big Band de la Fila dirigits per Àlex Rodríguez. 

  • A les 13.00 h, a la Taverna de la Fila, Concert a càrrec del Conjunt Instrumental d’Adults de la Fila dirigits per Jacint Gisbert. A les 17:00 h, Circo Mozzarella. Espectacle itinerant de circ per a tots els públics, a càrrec dels alumnes de l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta i músics de la Unió Filharmònica d’Amposta. Amb els números del forçut, pallassos, domador de tigres, hipnotitzadora i llançament de ganivets. Recorregut: carrer Sant Josep i Major. Actuació a la Plaça de l’Aube.
Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Programa d’activitats de la Unió Filharmònica a la  6ena. Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta


T´agrada cantar?