La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

27/JUN/2014

La Coral Aquae participarà aquest proper diumenge en l´Aplec coral de les Terres de l´Ebre

Aquest diumenge, 29 de juny, organitzat per l´Orfeó Ulldeconenc arriba l´Aplec coral de les Terres de l´Ebre que enguany se seclebra a Ulldecona i té un fort caràcter sòcio-cultural.

Aquest diumenge, 29 de juny, organitzat per l´Orfeó Ulldeconenc arriba l´Aplec coral de les Terres de l´Ebre que enguany té un fort caràcter sòcio-cultural.

A partir de les 11 del matí, les diferents corals aniran cantant pel poble, davant dels llocs més emblemàtics: Ajuntament, Casa de Cultura, Casa de l´ Encomanda, Casa O´Callaghan, Teatre Municipal "Orfeó Montsià... 

I a les 13.30 h es farà el cant comú a la Plaça de l´ Església. Després hi haurà un dinar de germanor a l´ Ermita de la Pietat d´ Ulldecona per a tots /es els i les cantaires. 

Hi participen: Cor Iubilo d’Alcanar, la Coral Polifònica Joventuts Unides de la Sénia, l’Orfeó Tortosí, la Coral Aquae de La Unió Filharmònica d’Amposta, l’Orfeó Gandesà, l’Orfeó Pau Casals de Sant Carles de la Ràpitai l’Orfeó Ulldeconenc (entitat organitzadora).

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > La Coral Aquae participarà aquest proper diumenge en l´Aplec coral de les Terres de l´EbreT´agrada cantar?