La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

28/AGO/2014

L´Orquestra Tutti oferirà un concert a l’auditori de la Unió Filharmònica aquest proper dissabte 30 d’agost

Aquesta orquestra, formada per prop de 70 joves de tot Europa, neix a partir del projecte Tutti! Music Builds Europe, impulsat pels membres de la Jove Orquestra Intercomarcal (JOIC).
El concert començarà a les 20 h i l´entrada és gratuïta.

El projecte Tutti! Music Builds Europe, impulsat pels membres de la Jove Orquestra Intercomarcal (JOIC), ha rebut recentment el suport de la Comissió Europea sent admès dins el programa Youth in Action. La iniciativa consisteix en una trobada didàctica i cultural que ha involucrat prop de 70 joves de tot Europa, amb l´objectiu principal de constituir una gran orquestra simfònica intercomunitària. El projecte es va iniciar a La Selva del Camp el passat el 23 de Agost i finalitzarà el proper 1 de setembre de 2014. Com a punt i final es faran dos concerts a la província de Tarragona, el primer d’ells el dissabte 30 d’agost a l’auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta i el segon el diumenge 31 d’agost a La Selva del Camp.

El programa Youth in Action té com a finalitat incentivar les activitats de intercanvi cultural i aprenentatge entre joves de diferents estats i se centra en particular en el foment de les capacitats laborals dels participants. La Comissió Europea ha plantejat el Programa per al període 2014-2017 amb l´objectiu que els joves que formen part millorin les seves oportunitats en el nou context laboral post-crisi.

La trobada ha tingut com a eix la constitució d´una orquestra simfònica internacional de més de 60 membres unint els músics del Collegium Musicum Berlin (Alemanya), l´Orchestra Senzaspine (Itàlia) i la Jove Orquestra intercomarcal. Els objectius proposats per la Unió Europea s’han assolit, a més del treball musical, gràcies a la realització d´una sèrie de tallers de formació en àmbits com les tècniques corporals, el pànic escènic, la formació en noves tecnologies, o recursos de comunicació laboral.

Des del punt de vista de la formació tarragonina, l´aval europeu al projecte Tutti! Music Builds Europe representa un suport a la seva manera de treballar i confirma la seva trajectòria ascendent. Creada el passat 2010, la Jove Orquestra intercomarcal està formada per iniciativa dels seus propis músics, que tenen entre 16 i 30 anys, i és una organització totalment autogestionada. Entre les activitats realitzades destaquen els concerts benèfics en col•laboració amb la Lliga contra el Càncer o el Concurs de solistes.

Orquestra Tutti oferirà un concert a l’auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta el dissabte 30 d’agost a les 20 h i a la Selva del Camp el diumenge 31 d’agost també a les 20 h. L’entrada a tots dos concerts és gratuïta.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > L´Orquestra Tutti oferirà un concert a l’auditori de la Unió Filharmònica aquest proper  dissabte 30 d’agost



T´agrada cantar?