La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

7/ABR/2015

Exposició benèfica d´art internacional a benefici d´Apasa

Alumnes de l´Escola de Música col·laboraran amb una petita actuació musical en la inauguració d´aquesta exposició benèfica que tindrà lloc el proper divendres 17 d´abril a les 19h a la Sala d´exposicions Catalunya Caixa, Fundació La Pedrera.

«Àngels» és una exposició benèfica d´Art Internacional per recaptar fons per APASA la Residència l´Àngel d´Amposta. S´anomena així com a homenatge a la feina que han realitzat durant tant de temps com a centre dedicat a les persones amb discapacitats.

S´han unit artistes de Japó, Estats Units, Principat de Mònaco, Bèlgica, Itàlia i França al costat dels artistes de Saragossa, Barcelona i locals per donar suport a l´art i donar l´oportunitat al públic d´adquirir obres cotitzades per sota del seu preu de mercat, només per a aquest esdeveniment i per una bona causa.

Amb aquest esdeveniment volem reivindicar la necessitat de suport a l´art a Amposta i també les moltes idees i propostes d´art solidari que es poden fer si tots ens unim.

Llista de participants a l´exposició benèfica“: Presentador de l´esdeveniment l´escriptor Angel Sanz (Saragossa), Akihito Tanaka (Japó), Belinda Bussotti ( Italia-Principat de Monaco), Carmen Berges (Saragossa), Claudia Albuquerque (USA-Principado de Mónco), Elsa Farrus (Barcelona), Emili Bonet, Francesc Porres, Jordi Navarro, Montse Gelabert, Montse Tranche, Ness Vanval (Principado de Mónaco ), Pep Casals, Pedro Moré, Pilar Pisa, Tere Costa, Valentín García, Vanessa Vallès (Paris -Mónaco-Tarragona), Verle Van Schoor Verbeke (Bélgica).

Amb la col.laboració de la Unió Filharmònica d´Amposta i Dolce Vita Group, Hotel Ciutat d´Amposta, Restaurants El Secret i Els Ullals, Microdelta, Digital Image, Pixelexpress, Hife, Lázaro Fotograf i Impremta Salvadó.


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Exposició benèfica d´art internacional a benefici d´Apasa




T´agrada cantar?