La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

5/JUN/2015

Les Set de Sant Joan

 

Des de l´Escola de Música, tant el claustre de professors i com els alumnes, estan organitzant totes les activitats i audicions que, com ens anys anteriors, marquen el final de tot un curs de treball, esforç i il·lusions.

Durant tota la setmana, del 15 al 19 de juny, els alumnes podran gaudir de tardes senceres a l´aire lliure d´esbarjo, jocs, activitats i per finalitzar cada tarde i a les 20,00h es realitzaran les audicions de les diferents aules d´instrument.

També la Cantata Infantil s´està treballant intensament: assajos, confecció de vestuari, decorats,... tot per fer una representació del conte "Florinda, la vaca pallassa" de Manel Justícia que oferiran a totes les escoles de la ciutat el dia 17 de juny al matí i el dia 19 de juny, tornaran a representar per al públic i on a més de les aules de sensibilització musical de 5 anys i aula de cant coral de la Fila, participaran alumnes de l´Escola de Teatre i Circ d´Amposta.

És una setmana important i des de fa molts de dies els alumnes ja s´interessen per les activitats organitzades, esperant-les amb il·lusió, formant els equips per participar en les diferents proves i activitats, buscant els materials necessaris per inscriure´s als tallers d´instruments reciclats, carregant les bateries als cotxes teledirigits per participar a la cursa, etc....

Però al mateix temps, continuen preparant les peces que interpretaran davant el públic assistent al Cr. Miralles, on estarà ubicat l´escenari i que és el fruït de tot un curs d´aprenentatge, dedicació i esforç.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Les Set de Sant Joan



T´agrada cantar?