La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

7/SET/2015

EL GRAN JUEGO DE KAFFÜT

Aquest proper dijous 10 de SETEMBRE, a les 20 h del vespre l´auditori de la Fila es convertirà en un GRAN PLATÓ DE TELEVISIÓ per portar a terme la primera gravació d´un espectacle d´humor improvisat per a tot el país.

El proper 10 de SETEMBRE, a les 20 h del vespre l´auditori de la Fila es convertirà en un GRAN PLATÓ DE TELEVISIÓ per portar a terme la primera gravació d´un espectacle d´humor improvisat per a tot el país.

EL GRAN JUEGO DE KAFFÜT és un show irrepetible, on diversos còmics experts en improvisació faran tot el possible per a que no paris de riure. Música en directe i moltes però que moltes "rises".

I com a convidat especial un dels còmics del CLUB DE LA COMÈDIA: EL GRAN DANI PÉREZ!!!

Si vols vindre com a públic per a gaudir d´un espectacle d´humor únic i de viure en primera persona com es grava un programa d´aquestes característiques a la ciutat d´Amposta, t´esperem el proper 10 de setembre a les 20:00 a l´auditori de la Fila.


Preu de l´entrada: 3 €


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > EL GRAN JUEGO DE KAFFÜT



T´agrada cantar?