La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

11/DES/2015

Arriba el concurs fotogràfic del Som Cultura Popular

Els interessats en participar poden enviar la fotografia abans del 13 de desembre a concurs@ens.cat, indicant el títol i el nom de l’autor i/o l’entitat a la qual pertany. Que sigui amb alta qualitat (mínim 2MB de grandària).

Dins el marc del Som Cultura Popular, la mostra que es durà a terme del 21 al 24 de gener al recinte Fabra i Coats, s’ha organitzat el concurs fotogràfic #LaRauxaDelPaís on les entitats de Barcelona i les federacions de la resta de Catalunya poden ser-hi presents enviant una foto que sigui ben significativa. Milers de persones veuran les fotografies, ja que s’exposaran en un dels espais principals de la mostra Som Cultura Popular, al recinte de la Fabra i Coats.

"Quan ens piquem els dits, quan celebrem un nou castell descarregat, quan les gralles despertem el veïnat, quan fem cercles i més cercles de sardanes, quan cremar-se sota el foc dels diables és un plaer, quan la canalla bada boca amb uns éssers gegants… en aquest precís instant som LaRauxaDelPaís", informen els organitzadors. Les fotos s´imprimiran totes en un plafó gran per tal que el públic del Som Cultura Popular les pugui votar presencialment o per xarxes socials, per a la qual cosa es farà servir l´etiqueta #LaRauxaDelPaís indicant el número de fotografia a la qual se li dóna el vot. Després del recompte, el premi per a la fotografia que hagi guanyat més vots del públic serà un lot amb 100 puzzles de 30 peces amb la foto guanyadora, en una capseta amb el logotip de l´entitat.


Com participar-hi

Els interessats en participar poden enviar la fotografia abans del 13 de desembre a concurs@ens.cat, indicant el títol i el nom de l’autor i/o l’entitat a la qual pertany. Que sigui amb alta qualitat (mínim 2MB de grandària).

El concurs #LaRauxaDelPaís és un més dels àmbits de participació del Som Cultura Popular, per a més informació del Som Cultura Popular podeu fer clic aquí.


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Arriba el concurs fotogràfic del Som Cultura Popular



T´agrada cantar?