La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

15/MAR/2016

Un any més, èxit de participació a les 8enes Colònies Musicals

Després d´un cap de setmana intens, els alumnes que van participar a les VII Colònies Musicals comencen a xerrar de les vivències d´aquesta estada.

Després d´un cap de setmana intens, els alumnes que van participar a les VII Colònies Musicals comencen a xerrar de les vivències d´aquesta estada.

Han estat tan divertides per a ells, que ja pensen en les properes estades de l´estiu. I cal tenir en compte que el treball que realitzen durant un cap de setmana és intens per tal de preparar el concert que tots junts han interpretar.

Aquest concert que va tenir lloc el diumenge dia 13 de març a l´Auditori de la Fila va constar de dues parts, la primera interpretada pels alumnes de menys de 12 anys i la segona per alumnes majors de 12 anys.

Les peces escollides pel professorat van ser variades i algunes d´elles d´un gran treball musical, però es va poder constatar el molt que es va treballar en només dos dies.

Això no treu que els moments d´esbarjo, que també els hi ha, els aprofiten al màxim. Ball, jocs, esports,... Moments que fomenten la convivència, les noves amistats i la passió per la música.

Hi van participar alumnes de les escoles de música Verge dels Prats de l´Aldea, Agrupació Musical Camarles, Agrupació Musical Rapitenca, Escola de Música Municipal de Salou, Escola de Música Municipal de Cambrils, Escola de Música Gmusic de Barcelona, Escola de Música La Ginesta de Ginestar, La Lira Ampostina i la Unió Filharmònica d´Amposta.

Més fotos en aquest enllaç

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Un any més, èxit de participació a les 8enes Colònies Musicals

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Un any més, èxit de participació a les 8enes Colònies MusicalsT´agrada cantar?