La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

12/ABR/2016

Descansa en pau, Jordi

Ahir la nit ens assabentàvem de la mort de Jordi Fontanet. Feia dies que sabíem que aquest moment havia d’arribar, però tot i això, la notícia ens va sacsejar l’ànima.

Ahir la nit ens assabentàvem de la mort de Jordi Fontanet. Feia dies que sabíem que aquest moment havia d’arribar, però tot i això, la notícia ens va sacsejar l’ànima.

Soci de la Fila des de sempre, Jordi ha estat un dels cantaires fundadors de la nostra Coral Aquae i durant tots aquests anys no ha deixat mai de cantar fins que, fa aproximadament un any, li ho va impedir la malaltia que malauradament no ha pogut superar.

Persona inquieta social i culturalment, Jordi ha estat una d’aquelles persones que, d’una forma discreta i sense personalismes, fan poble. Apassionat de la natura i de la música, els últims anys i gràcies a les xarxes socials, molts ampostins i ampostines hem pogut descobrir la seva faceta d´estudiós i divulgador de la història i les tradicions de la nostra ciutat, a la que estimava profundament, dels seus grans coneixements sobre botànica i micologia, adquirits de forma autodidàtica i que compartia generosament amb tothom. Compromès amb el país, sempre va defensar els seus ideals des del respecte i des del diàleg.

Honest, bondadós i alegre, la seva cara sempre duia impresa una rialla.

Et trobarem a faltar Jordi, ens deixes massa aviat. Una bona persona com tu es mereixia una sort millor. Ara, descansa en pau.

El nostre condol a la seva dona i la seva filla, la Montse i la Joana, al seu germà Ricardo i a la resta de la família.


Núria Gómez
La Unió Filharmònica d’Amposta

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Descansa en pau, Jordi


T´agrada cantar?