La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

14/JUL/2016

La Banda de Música de la Fila viatja aquest dissabte a Alginet

Convidada per la Societat Artística Musical d’Alginet, participarà en un concert amb aquesta formació valenciana, que tindrà lloc el dissabte a la nit.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > La Banda de Música de la Fila viatja aquest dissabte a AlginetAquest pròxim dissabte, la Banda de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta es desplaçarà fins a terres valencianes, convidada per la Societat Artística Musical d’Alginet. Els músics arribaran dissabte la tarda a aquest municipi de la Ribera Alta i a la nit participaran en un concert juntament amb la formació alginetina. Després del concert hi haurà un sopar de germanor per compartir una bona estona entre músics, socis i amics de la música.

Cal recordar que des de fa uns mesos, Carlos Aguado, qui fou mestre de la Banda de Música de la Fila durant el període 1980-1988 i fill d’Alginet, ha assumit el càrrec de director de la Societat Artística Musical d’Alginet, pel que aquest intercanvi entre bandes té un significat molt especial, pel lligam que Aguado sempre ha mantingut amb la Fila.

T´agrada cantar?