La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

6/JUN/2009

Actuació de la Coral Aquae de la Fila a Móra la Nova

Mentre a Amposta gaudiem de la Trobada de Bandes Juvenils, la Coral Aquae de la Fila, actuava a Móra la Nova. Publiquem una crònica que molt amablement ens ha enviat la Imma Morales.

La tarda es presentava pesada, amb una xafogor que no et deixava aixecar l´ànim. Tots estàvem a l´autobús i només faltava la directora. Per fi, l´autobús es va posar en marxa i amb ell l´ànim de la gent.

 

Va ser una tarda molt agradable. Els cantaires, impol·luts, van complir amb el seu repertori. Respecte a les cançons ja se sap: unes et sorprenen, les altres t´endolcen el cor, fins i tot, fent caure de tant en tant alguna llagrimeta al públic assistent. Rams de flors i regalets per a les directores omplien l´escenari juntament amb molta gent feliç fent el que més li agrada: CANTAR.

 

La gent de Marçà, molt agraïts, ens van preparar un berenar molt ben acompanyat pel vi de Batea per als cantaires de les corals participants (Coral Aquae, Coral Singles de Freginals i Coral de Marçà). I, com no, la cosa es va anar animant i tots a cantar! Ja podia ploure i tronar al carrer que natros la festa la teníem assegurada.

 

A l´autobús, de tornada, la gent cantava i cantava sense parar,  ara bé, potser tot eren cançons de fa més de cinquanta anys (o més)? Potser sí, encara que també es va fer algun intent de recordar i cantar cançons de fa menys de vint anys.

 

Ens varem acomiadar amb l´ànima satisfeta d´haver passat una gran vetllada i sobre tot d´haver-nos divertit moltíssim amb aquest grup de gent tant maco que forma la coral Aquae de la Unió Filharmònica d´Amposta.

 

Inma Morales

 

 

 

La Coral Aquae de la Fila a Móra la Nova


T´agrada cantar?