La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

23/SET/2016

Un concert al Fortuny de Reus retrà homenatge al grup ´The Alan Parsons Project´

Notícia publicada a Diari de Tarragona 22/9/2016


El Teatre Fortuny de Reus acollirà el proper dissabte 15 d’octubre el concert Tribut a... The Alan Parsons Project, que es durà a terme en dues sessions: una a les 18 hores i una altra a les 21.30 hores. Anirà càrrec de la Banda de Música de la Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta i farà revifar la capital del Baix Camp a un ritme de rock simfònic, d’allò més recarregat. "Volem fer sortir de la rutina el típic que fa una banda. Fora d’elaborar una cercavila, incorporem més veus i elements elèctrics que lluiran molt amb efectes visuals”, ha explicat aquest dijous al matí el director Banda de Música La Unió Filharmònica d´Amposta, Carles Royo. A més, ha afegit que “la raó per la qual enaltim el llegat d’aquest grup és la bona barreja que hi ha entre el seu so acústic i l’elèctric. A sobre, té molts seguidors que encara s’escolten les cançons en vinil”.

Per la seva banda, la regidora de Cultura d´Amposta, Inés Martí, qui també participa en l’espectacle ha plasmat la seva satisfacció per “una aposta que fa llaços amb Reus, i esperem que d’aquí n’esdevinguin més iniciatives de caire cultural. La nostra comarca és rica en bandes de molta experiència i volem donar-les a conèixer per tot arreu”. En aquesta mateixa línia, el president de Filantròpic Grup, Froilà Gisbert, ha valorat que “és important donar veu a determinats grups que no es troben al circuit comercial. En aquest cas intentarem que al Fortuny s’acosti la gent seguidora, que va des dels 40 als 60 anys i d’altres de més joves”.

En paraules del gerent del Consorci del Teatre Fortuny, Josep Margalef, també ha agraït la presencia del col·lectiu que pretén fer reciclatge dels seguidors d’agrupacions musicals d’èxit als anys 70 i 80 i ha recordat que es troben disponibles les entrades i abonament per la nova temporada de tardor. La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles, s’ha sumat també als parlament tot opinant que l’aposta cultural quant a la música significa “una oportunitat per a tot reusenc i per als amants de la bona música, els quals tenen a prop una bona reminiscència”.


Un concert al Fortuny de Reus retrà homenatge al grup ´The Alan Parsons Project´. DIARI DE TARRAGONA. 22/9/2016




T´agrada cantar?