La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

15/SET/2016

La Fila millora l´accés a les persones amb mobilitat reduïda amb la instal·lació d´una rampa

La Diputació de Tarragona ha col·laborat econòmicament amb els costos de construcció i instal·lació de la rampa d´accés.

Aprofitant les vacances d´estiu de l´escola de música, a la Unió Filharmònica d´Amposta hem començat unes obres de millora que implica el vestíbul de l´entitat, una inversió molt necessària per tal de facilitar l´accés a les persones de mobilitat reduïda, així com a les persones amb cotxes de bebè o altres circumstàncies que faci difícil l´accés a l´auditori i a l´escola de música, així s´ha executat la construcció d´una rampa d´accés al vestíbul de la seu social, d´aquesta manera s´agilitza el desplaçament fins l´ascensor per accedir a la planta de l´escola i a l´auditori.

Amb aquestes obres es facilitarà al públic, socis i alumnes de la nostra entitat el fàcil accés a totes les instal·lacions.

El projecte realitzat per a duu a terme l´obra esmentada ha comptat amb la col·laboració econòmica de la Diputació de Tarragona i els recursos propis de l´entitat, degut a que aquestes han implicat una remodelació de l´espai i de serveis (instal·lacions elèctriques i de xarxa, mobiliari, etc), tant de vestíbul com de la secretaria i sala de juntes de l´entitat. També ha suposat un cost econòmic que ha estat.


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > La Fila millora l´accés a les persones amb mobilitat reduïda amb la instal·lació d´una rampa



T´agrada cantar?