La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

6/FEB/2017

La Banda de l´Escola participarà en una jornada d´intercanvi a Rossell

Justament, aquesta societat també celebra aquest any 2017 el centenari de la seua fundació, pel que aquest intercanvi serveix per reforçar els llaços d’amistat entre totes dues entitats.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > La Banda de l´Escola participarà en una jornada d´intercanvi a RossellEl pròxim 4 de març, la Banda de l’Escola de Música de la Fila es desplaçarà fins a Rossell per participar en una jornada d’intercanvi amb l’Escola de Música de l’Associació Filharmònica Rossellana. Justament, aquesta societat també celebra aquest any 2017 el centenari de la seua fundació, pel que aquest intercanvi serveix per reforçar els llaços d’amistat entre totes dues entitats.

Al juny, serà el moment en que la banda juvenil rossellana ens tornarà la visita, participant en la 19a Trobada de Bandes Juvenils de Catalunya, que organitza la Fila i que tindrà lloc el dia 3 de juny 2017.



T´agrada cantar?