La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

27/MAR/2017

La Unió Filharmònica d’Amposta edita el conte 100 anys fent Fila, amb motiu del seu centenari

Jesús Serrano és l’autor dels textos i Jordi Alfonso de les il·lustracions. La presentació tindrà lloc el pròxim 7 d’abril a la Biblioteca Sebastià Juan Arbó d’Amposta

El pròxim divendres 7 d’abril, el vestíbul de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó, acollirà la presentació del conte «100 anys fent Fila», publicació que ha editat la Societat Musical La Unió Filharmònica d’Amposta amb motiu del centenari de la seua fundació, que se celebra aquest any 2017.

L’escriptor Jesús Serrano és l’autor dels textos, mentre que Jordi Alfonso ha estat qui se n’ha encarregat de les il·lustracions. Adreçat principalment a un públic infantil, el conte fa un repàs a 100 anys de trajectòria cultural i musical de la Unió Filharmònica d’Amposta a través del personatge Pepita la Solfes, qui actua com a narrador, alternant pinzellades de la història de la seua família, que sempre ha estat vinculada amb la Fila, amb la història d’aquesta societat musical.

Quan des de la Fila es va proposar la idea d’editar un conte, tant Serrano com Alfonso, de seguida van manifestar la seua voluntat de participar en el projecte i fer-ho de forma totalment desinteressada.

A l’acte de presentació, que començarà a les vuit del vespre, hi assistiran a més de la representació de la Unió Filharmònica, els autors del conte. I el dia 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, es farà una donació de contes als centres de primària d’Amposta.Aquest serà el primer acte de tots els que ha organitzat l’entitat amb motiu del centenari. L’acte inaugural i més institucional es farà a l’auditori de la Fila el dissabte 29 d’abril, just el mateix dia en què se celebren 100 anys de la primera actuació documentada de la banda de música de l’entitat ampostina.


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > La Unió Filharmònica d’Amposta edita el conte 100 anys fent Fila, amb motiu del seu centenariT´agrada cantar?