La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

24/ABR/2018

Diada de Sant Jordi musical

La Banda l’Escola de Música de la Fila no va fallar a la cita musical de la Diada de Sant Jordi

La Banda l’Escola de Música de la Fila no va fallar a la cita musical de la Diada de Sant Jordi. Un any més, va participar en el concert que ofereix, juntament amb la Banda de l’Escola de Música de la Lira Amposta en el marc de les activitats que la Regidoria de Cultura organitza al Castell d’Amposta. En aquesta ocasió i com a novetat, al concert s’hi va sumar l’Orquestra de l’Institut de Tecnificació d’Amposta.

El temps plenament primaveral que va acompanyar tota la jornada va confirmar que el lloc escollit enguany per fer el concert, el carrer Miralles, va ser una decisió encertada, ja que la Diada de Sant Jordi és una jornada lúdica i participativa que es viu al carrer. Prova d’això és el nombrós públic que va poder gaudir de l’actuació musical de les tres formacions.

L’Ajuntament d’Amposta va aprofitar l’acte per fer entrega a les societats musicals del CD Concert Popular de Bandes 2017, un dels esdeveniments més importants de les Festes Majors de la ciutat que protagonitzen des de fa ja 54 anys les Bandes de Música de la Lira Ampostina i la Unió Filharmònica d’Amposta. L´entrega va anar a càrrec de l´alcalde, Adam Tomàs i el regidor de festes, Ramon Bel.

De la jornada cal destacar també la carpa amb servei de bar que un any més va instal·lar l’APIMA de la nostra escola.


Galeria de fotos del concert de la Diada de Sant Jordi 2018


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > Diada de Sant Jordi musical

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > Diada de Sant Jordi musical

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > Diada de Sant Jordi musical







T´agrada cantar?