La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila


Nadales a la Biblioteca

La Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó ha organitzat un cop més una cantada de nadales.

17/DES/2008

III Aplec de Corals de les Terres de l´Ebre

La Unió Filharmònica, juntament amb la Federació Catalana d´Entitats Corals (FCEC) organitza aquest diumenge 14 de desembre el III Aplec de Corals de les Terres de l´Ebre.

11/DES/2008

Concert del 10e aniversari de la Coral Aquae

Amb motiu del seu 10è aniversari, el passat dissabte 15 de novembre la Coral Aquae va oferir un concert a l´auditori de la Fila. Dirigits per Núria Ferré, per a aquesta ocasió, la formació musical va comptar amb la participació de qui va ser-ne el seu primer director, en Gerard Fusté.

15/NOV/2008

Concert de la Coral Aquae a les Festes Majors d´Aldover

La Coral Aquae ha estat l´encarregada de posar la veu musical durant la missa celebrada aquest matí a Aldover.

7/SET/2008

Presentació del curs escolar 2008/2009

Presentació del curs escolar 2008/2009

L’auditori de cambra va ser l’escenari on, el dimarts 2 de setembre, es va presentar el nou curs escolar 2008/2009 de la nostra Escola de Música. L’acte va comptar amb la presència de la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Amposta, del president de la Societat, del director, del cap d’estudis i de la resta de professors de l’Escola.

2/SET/2008

Actuació de la Coral a la urbanització Eucaliptus

La Coral Aquae va actuar ahir dissabte a la urbanització Eucaliptus d´Amposta, acte central d´una jornada festiva organitzada per l´Associació de Veïns.

20/JUL/2008

Assaig de la Coral Aquae

Aquí teniu unes quantes imatges de l´assaig de la Coral d´aquest dilluns 14 de juliol. Aquesta setmana tenen dues actuaciones, una el proper divendres a la missa en honor de la Verge del Carme, a l´església del Grau i l´altra el dissabte 19 de juliol a la urbanització Eucaliptus.

15/JUL/2008

Dinar de la Coral Aquae

El passat 11 de maig, alguns membres de la Coral Aquae van compartir un dinar de germanor al Restaurant del Cub Esportiu Amposta.

11/MAI/2008

Concert de Primavera

A l´Auditori de la Unió Filharmònica, es va celebrar el dissabte 5 d´abril el Concert de Primavera per part de la Coral Aquae, que en aquesta edició va comptar amb la presència de la Coral de Madenverge i Cor Santa Barbara.

4/MAI/2008

LA FILA AMB ... L´ASSOCIACIÓ PER LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER DEL MONTSIÀ. 1ER. CONCERT BENÈFIC DE

LA FILA AMB ... L´ASSOCIACIÓ PER LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER DEL MONTSIÀ. 1ER. CONCERT BENÈFIC DE

El primer concert d´aquest cicle ha estat dedicat a l´Associació per la Lluita Contra el Càncer del Montsià i ha estat realitzat el dia 8 de març de 2008.

9/MAR/2008

Actuació de la Coral Aquae a l´església de Santa Bàrbara

La Coral Aquae ofereix un concert a Santa Bàrbara, en el marc de les XVII Jornades Culturals del municipi planer.

5/MAR/2008

10 aniversari de la Coral Aquae

Aquest any 2008, que tot just acaba de començar és un any que per a la Coral Aquae té una significació molt especial, ja que es compleixen 10 anys de la seva creació.

13/FEB/2008T´agrada cantar?