La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

18/JUN/2018

Celebrat el XV Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida

La Banda de Grau Professional del Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona es va endur el primer premi. Cal destacar la participació de músics de la Fila en aquesta formació


Aquest passat dissabte es va celebrar a Lleida el XV Festival Internacional de Bandes de Música, aconseguint el Primer Premi Diploma d´Or a la Primera Secció del Concurs de Bandes de Música Simfòniques, la Banda de Grau Professional del Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona, dirigida per Jordi Masip Masip.

Cal destacar que en aquest certamen hi ha hagut una bona representació de La Fila, perquè entre els músics de la formació guanyadora hi va haver Àlex Rodríguez Belvis (bombardí), Guillem Duran Solé (saxo), Denis Lleixà Calvet (tuba) i Ferran Gisbert Gómez (clarinet). A més, una de les obres obligades a interpretar va ser «VIKINGS: The Legend», de Lionel Beltrán-Cecília, qui va actuar, a més, com a membre del jurat del festival.

Felicitats a tots els músics!

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > Celebrat el XV Festival Internacional de Bandes de Música de LleidaT´agrada cantar?