La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

5/MAR/2008

Actuació de la Coral Aquae a l´església de Santa Bàrbara

La Coral Aquae ofereix un concert a Santa Bàrbara, en el marc de les XVII Jornades Culturals del municipi planer.

Per quart any consecutiu, la Coral Aquae ha participat en un concert de cant coral a l´església de la veïna població de Santa Bàrbara. Tot i que el pont de l´1 de maig ha fet que no estiguessin presents tots els membres de la Coral Aquae, volem destacar la incorporació de Roser Carceller, que s´afegeix a les de Meritxell Ferré, Sara Alonso i Maria Cinta Valldepérez.

 

Els anfitrions del concert han estat el Cor Santa Bàrbara, agrupació musical que el passat 5 d´abril va actuar al nostre auditori, juntament amb la Coral Santa Bàrbara i la Coral Aquae en el Concert de Primavera.  Santa Bàrbara està celebrant aquests dies les XVII Jornades Culturals que organitza la Regidoria de Cultura d´aquest municipi i aquest concert de cant coral, ha estat un més dels molts actes organitzats amb motiu d´aquestes jornades.

 

Cal destacar també la participació de la coral infantil Aldhyxert, que agrupa xiquets i xiquetes d´Aldover i Xerta i que van oferir al nombrós públic assistent la cantata El gegant egoïsta, dirigits per Pilar Vega.

 

Al final de l´actuació, l´alcalde de Santa Bàrbara, Jordi Boronat, i el regidor de cultura, Alfred Blanch, van fer entrega d´un ram de flors a les directores de les Corals, Núria Ferré (Coral Aquae) i Pilar Vega (Cor Santa Bàrbara).

 

Concert coral a Santa Bàrbara


T´agrada cantar?