La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

23/NOV/2018

S´inaugura l´exposició (D)ones Sonores

És un projecte d´alumnes del Conservatori de Música de Tortosa que posa en relleu la presència de les dones en les entitats musicals

Aquest dijous passat, coincidint amb la celebració de Santa Cecília, es va inaugurar a la planta baixa del Palau Despuig, a la seu del Conservatori de Música de Tortosa l´exposició (D)ones Sonores, un projecte impulsat per Joan Vidal, professor del centre. L´exposició té com a objectiu posar en relleu la presència de les dones en les entitats musicals.

Per a realitzar el treball, els alumnes de l´aula de pedagogia del Conservatori, autors del treball, van contactar amb les societats musicals de les Terres de l´Ebre i les comarques del Maestrat i dels Ports.

La (D)ones Sonora que representa a la Unió Filharmònica d´Amposta ha estat l´ex-alumna de la nostra escola i component de la Banda de Música, Marta Estellé.

Durant l´acte, es va fer entrega d´una rèplica del plafó de Marta a Núria Gómez, qui va assistir en representació de la Fila a la inauguració de l´exposició.


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > S´inaugura l´exposició (D)ones Sonores


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > S´inaugura l´exposició (D)ones Sonores


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > S´inaugura l´exposició (D)ones SonoresT´agrada cantar?