La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

10/JUN/2019

30ème Festival de Musique Cournonterral 8 i 9 juny 2019

La Banda de Música ha estat una de les formacions convidades a participar al Festival Internacional de Bandes de Música de Cournonterral (França)

El passat cap de setmana del 8 i 9 de juny, la Banda de Música ha participat al 30ème Festival de Musique Cournonterral. Aquesta ha estat la segona ocasió que la nostra entitat és convidada pel municipi francès a participar en aquest encontre. 

Els músics van sortir a primera hora del matí de dissabte des d´Amposta, arribant a l´allotjament a Sant Jean de Védas als voltants de migdia. Dissabte la tarda, les formacions participants (França, Bèlgica, Itàlia i Catalunya) van fer una cercavila pels carrers de Cournonterral i a la nit, tots els músics van compartir un sopar de germanor que es va acabar convertint en una gran festa amb la música com a gran protagonista.

Diumenge al matí, cada banda va oferir un petit concert al nombrós públic que es va concentrar per escoltar el variat repertori musical de totes les formacions. Després del dinar de germanor, es va donar inici al Festival, amb una petita actuació de cada banda davant de les autoritats locals, precedida per l´himne nacional de cada formació, que en el cas de la Fila va ser Els Segadors. Finalitzat el festival, només quedava la tornada a Amposta i el record d´un gran cap de setmana compartit.


GALERIA DE FOTOS


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > 30ème Festival de Musique Cournonterral 8 i 9 juny 2019






T´agrada cantar?