La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

20/ABR/2020

Nota de condol per la mort del músic Alberto Martí Fonollosa

 

Avui ens ha deixat Alberto Martí Fonollosa, més conegut per Granell. Una persona que va viure apassionadament la música. Al llarg de la seua dilatada trajectòria com a músic va col·laborar amb moltes bandes de música del territori. I és que Alberto era d’aquells músics que sempre estaven disposats a ajudar.

Amb la rondalla, al costat del seu amic Josep Guarch, Teixidó, fou un dels músics que van mantindre viva la tradició de la jota improvisada. Fou component de la Banda de Música de la Unió Filharmònica, on va tocar el trombó, la tuba i el bombardí, sota la direcció dels mestres Arasa, Barberà, Navarro, Aguado, Sanz i Royo.

Tot el col·lectiu de músics de la Fila, al que també s’afegeixen els músics de la Lira, volem fer arribar el nostre més sentit condol a la familia, a la seua dona Carmencín i als seus fills, Juan Albertó i Jordi, joves i neta.

En senyal de dol, avui a les 19 h, la música no sonarà als balcons. En acabar de xiular la sirena de la Càmera, farem un minut de silenci i l´acabarem amb un aplaudiment.

Descansa en pau, Alberto.


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > Nota de condol per la mort del músic Alberto Martí Fonollosa





T´agrada cantar?