La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

22/JUN/2020

Inscripcions obertes matrícula curs 2020/21

Us recordem que per aquest nou curs continuarem amb tota l´especialitat instrumental de vent fusta, vent metall, corda fregada, corda polsada i percussió. A més, es podrà assajar amb les diferents formacions de la nostra escola, com són la Banda Juvenil, l´Orquestra de Guitarres, l´Orquestra de Corda i els diferents conjunts instrumentals


Benvolguts/des

En primer lloc, desitjar-vos que estigueu tots bé durant aquesta etapa tan excepcional. Encara que no s’ha pogut desenvolupar l’activitat formativa de la nostra escola, de la manera que estem acostumats, esperem que aquesta es pugui reprendre a partir del mes de setembre 2020 amb la màxima normalitat, sempre seguint les mesures que estableixi el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Per aquest motiu, us informem que ja tenim oberta la inscripció per al pròxim curs escolar 2020/2021 i us convidem a formalitzar les matrícules de les vostres filles i fills.

Més endavant, us comunicarem el dia de presentació del nou curs, al que preguem poguéssiu assistir i on es concretaran les mesures higièniques, a tenir en compte, tant en les entrades i sortides del centre com en el desenvolupament de les classes.

Us recordem que per aquest nou curs continuarem amb tota l´especialitat instrumental de vent fusta, vent metall, corda fregada, corda polsada i percussió. A més, es podrà assajar amb les diferents formacions de la nostra escola, com són la Banda Juvenil, l´Orquestra de Guitarres, l´Orquestra de Corda i els diferents conjunts instrumentals.

També continuarem impartint classes per a adults, adreçades a persones sense coneixements musicals però amb una gran il·lusió per aprendre música i també, classes de jota, cant popular i vers improvisat.

Per a més informació sobre el curs 2020/2021 podeu passar per la secretaria de l´escola (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h) o bé trucar al telèfon 977 703030.

Cordialment,


J. Jacint Gisbert i Serrat
DIRECTOR DE L’ESCOLA DE MÚSICA


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > Inscripcions obertes matrícula curs 2020/21





T´agrada cantar?