La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

14/OCT/2020

Comunicat: S´ajornen els dos concerts del Cicle de Música previst per al mes d´octubre

El dissabte 17 d´octubre havia d´actuar Marta & Gregori i el dissabte 24 d´octubre Ubaldo. Totes dues actuacions queden ajornades a noves dates que es fixaran d´acord amb la disponibilitat dels músics.

La situació actual de la pandèmia de la Covid-19 ens fa prendre la decisió d´ajornar els concerts previstos per als dies 17 i 24 d´octubre, programats dins del 26è Cicle de Música Ciutat d´Amposta.

En el moment que es va decidir programar el Cicle ja vam advertir de la possibilitat d´ajornar alguns dels concerts. D´acord amb la disponibilitat dels músics, fixarem dates per a més endavant.

Tot i que la cultura és un bé essencial i en tots els actes s´actua aplicant amb molt de rigor les mesures de seguretat i higiene, l´increment de contagis dels últims dies i la previsió que encara puguin augmentar, ens porta a actuar amb seny i prudència i seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Us anirem informant. Aturem els contagis entre tots. Gràcies.

La Unió Filharmònica d´Amposta



T´agrada cantar?