La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

17/SET/2021

La Fila presenta la programació del Cicle de Música Ciutat d’Amposta

El cicle, que arrencarà el diumenge 3 d’octubre amb la presentació del nou treball en solitari d’Arturo Gaya, arriba enguany a la 27a edició


Aquesta setmana, la Societat Musical La Unió Filharmònica d’Amposta hem presentat la programació del Cicle de Música Ciutat d’Amposta. Amb aquesta edició, seran 27 anys oferint una variada programació de concerts i espectacles a la capital del Montsià. A causa de la pandèmia de la Covid, els concerts de la passada edició es van haver de reprogramar diverses vegades, així i tot i, amb el nostre convenciment que la cultura és segura i aplicant totes les mesures de seguretat i higiene, els concerts es van poder dur a terme, un fet que el públic va agrair, per les moltes ganes d’escoltar música en directe després d’un llarg confinament.

La 27a edició del Cicle de Música Ciutat d’Amposta arrancarà el diumenge 3 d’octubre el concert d’Arturo Gaya, que ha escollit l’auditori de la Fila per presentar el seu primer treball en solitari, Bonaire 12. Un disc on la veu i la paraula se situen en un pla primeríssim. Gaya actuarà acompanyat de músics dirigits pel guitarrista Sergi Trenzano.

El dissabte 16 d’octubre, Big Mama Montse (veu) i Sister Marion (piano) ens aproparan al blues femení. Amb elles retrobarem les tonades d’una època on la veu de les dones ressonava en teatres i viles, posant a l’abast del públic el missatge de l’experiència expressada, a vegades de forma intimista i melangiosa o bé amb enginy i extroversió.

El talent jove es veurà representat el dissabte 23 d’octubre amb Clàudia Xiva Quartet, una formació que sorgeix oficialment el 2020, just després del confinament més estricte. El quartet està integrat pels músics David Espinós al piano i la guitarra, Jesús Pacheco al baix, Sergi Molina a la bateria i Clàudia Xiva a la veu.

El mes de novembre ens portarà una novetat al Cicle de Música, el Maridatge Musical, un espectacle en què els vins i la música en directe es busquen i es troben en sintonia, on l’espectador és transportat a un món de sensacions, emocions i records que no només es perceben a l’oïda o al paladar, sinó a una perfecta fusió de tots dos alhora. Així, el dissabte 13 de novembre, Salva Racero, excantant de Lax’n’Busto, actor i sommelier, ens guiarà per aquesta experiència sensitiva, amb la seva música i vins de la DO Terra Alta. El tast dels 4 vins anirà maridat amb un aperitiu elaborat per Agrapats.

La cloenda del 27a edició del Cicle de Música Ciutat d’Amposta portarà segell local, amb la presentació d’Aigua del Cel, el nou disc de Rampaire, l’àlter ego del músic i artista visual ampostí Alfred Porres. Cançons vitalistes i reflexives alhora, amb melodies cuidades i lletres madures i compromeses que transiten pel pop, entre els clàssics britànics dels seixanta i l’indie folk americà més contemporani, amb denominació d’origen ebrenca. Una posada en escena sòbria que es complementarà amb uns visuals dissenyats expressament per a acompanyar cada cançó i reforçar visualment l’expressió literària de cada peça. Serà el dissabte 27 de novembre.

Les entrades es poden adquirir a la secretaria de la Fila en horari laboral i per internet a Ebreticket.cat. Trobareu més informació, els horaris i el preu de les entrades en aquest enllaç www.lafila.cat/ciclemusica2021

El Cicle de Música Ciutat d’Amposta està organitzat per la Societat Musical La Unió Filharmònica d’Amposta i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta, la Diputació de Tarragona, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Denominació d’Origen Terra Alta i Amposta Ràdio.


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > La Fila presenta la programació del Cicle de Música Ciutat d’Amposta





T´agrada cantar?