La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

15/NOV/2021

Torna el concert de Santa Cecília a la Fila

Serà aquest dissabte 20 de novembre a les 20 h a l´auditori de la Societat

Aquest any sí. Després de l’aturada obligada a causa de la pandèmia de la Covid, la Societat Musical de la Unió Filharmònica celebrarà enguany la diada de la patrona de la música, amb el tradicional Concert de Santa Cecília.

Tot i que la celebració encara estarà marcada per les mesures de seguretat i higiene recomanades pel Procicat, el dissabte 20 de novembre, l’auditori de la societat es tornarà a omplir de socis i públic en general per a gaudir del programa que les diferents seccions de l’entitat han preparat. Durant la primera part del concert i sota la direcció de Núria Ferré, actuarà la Coral Aquae, que comptarà amb la participació de la Coral infantil i la Coral juvenil de l’Escola de Música.

Seguidament serà el torn de la Banda de l’Escola de Música, amb el seu director Jacint Gisbert.

La segona part del concert estarà protagonitzada per l’estrena de dos composicions. La Banda de Música de la Unió Filharmònica interpretarà les obres Gènesis i The Royal Crown, que a més, estaran dirigides pels mateixos compositors, Tomàs Simón Plazas i Lionel Beltrán Cecília, respectivament.


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > Torna el concert de Santa Cecília a la Fila



T´agrada cantar?