La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

2/SET/2008

Presentació del curs escolar 2008/2009

L’auditori de cambra va ser l’escenari on, el dimarts 2 de setembre, es va presentar el nou curs escolar 2008/2009 de la nostra Escola de Música. L’acte va comptar amb la presència de la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Amposta, del president de la Societat, del director, del cap d’estudis i de la resta de professors de l’Escola.

Després de la benvinguda que el president de la Societat, Àngel Obiol, va donar a tots els assistents, va pendre la paraula, Isabel Ferré, regidora d´Ensenyament de l´Ajuntament d´Amposta, que va desitjar un bon curs escolar per a tots i va agrair l´esforç dels alumnes i dels pares en l´aprenentatge musical.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Presentació del curs escolar 2008/2009

El director de l´Escola, Sinto Gisbert, va presentar als professors d´aquest curs i va exposar als pares i mares el calendari escolar 200/2009 que es regirà igual que a la resta d´escoles de la nostra ciutat.

Uns dels moments més emotius de l´acte fou quan es va fer públic el nom del guanyadors de la beca i de les mencions. En aquesta ocasió, la guanyadora de la beca ha estat Aida Beltri i Casanova i les mencions han estat per als alumnes Guillem Duran, Denisse Lozano i Maria Margalef. A tots ells els felicitem pel seu treball al llarg del darrer curs que ha suposat rebre aquestes distincions per la seva trajectòria musical.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Presentació del curs escolar 2008/2009

Desitgem que aquest curs sigui un èxit per a tots, alumnes, pares, equip docent i per al conjunt de la Fila. Si fem les coses amb ganes i amb la voluntat de solucionar les petites diferències que puguin sorgir al llarg del curs, tots ens veurem beneficiats, gaudint d´allò que ens uneix en aquesta Societat: la música.



T´agrada cantar?